Közlemények
Veres András püspök úr látogatása (2018. szeptember 16. vasárnap, 08:20)
Partnerségi hirdetmény (2018. július 21. szombat, 07:50)

Simon Frigyesné Both Katalin gyémánt diplomát vehetett át az idei tanévnyitón

Kati-neni-k.JPG

Kati néni életrajza:
1929. május 27-én született Győrben. 1949 június 15-én képesítőzött a Győri Állami Tanítóképző lntézetben (most Apáczai Csere János Fóiskola)
1949 szeptember 1-én keztlődöt munkaviszonya Nyúlon, ahol nyugdíjazásáig 1984. szeptember 1-ig dolgozott. Felső tagozatba osztották be: magyart, történelmet és testnevelést tanított. A testnevelés tanfelügyelő tanácsára elvégezte a pécsi pedagógiai főiskola testnevetés szakát 1950-tól 1953-ig.
Néptánccsoportot vezetett, akikkel díjat nyertek a kapuvári versenyen. Színjátszó csoportjával többször rnegörvendeztette a falu lakosságát színdarabok bemutatásával. A tanítás mellett mindig volt kézimunka szakköre, az ott tanultakra tanítványai még ma is szeretettel emlékeznek vissza. Részt vettek a körzeti, járási, megyei sportversenyeken. Legmagasabb eredményt megyei vecsenyen értek el. 10 évig Úttörő Csapatvezetőként sokat kiránduttak, túráztak vezetése atatt a nyúli gyermekek. Nyaranta még táborozást is szerveztek a Bakonyban.
1959-63-ig az iskota igazgatója lett. Mikor az új iskola megkezdte működését, az akkori igazgató, Józsa Károly, napközit szervezett. Ettől kezdve nyugdijazásáig a napközis munkaközösség vezetője volt. Nyugdijazás után hárorn tanévberi még vállalt munkát helyettesítőként.
1999-ben Aranydiptomát kapott. Többször kapott kitüntetést, az oktatásügy kiváló dolgozója.

A 2009/2010-es tanév évnyitóján készített képek a galériában tekinthetők meg.

2008-ban Szűcs Alajos kapott arany diplomát.

Lépj kapcsolatba velünk

Hírlevélre való feliratkozás

Használati feltételek

Egyéb információk

Pályázati fejlesztések településünkön