Közlemények
Veres András püspök úr látogatása (2018. szeptember 16. vasárnap, 08:20)
Partnerségi hirdetmény (2018. július 21. szombat, 07:50)
2008. máj. 30., péntek 08:21

Újdonságok

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Nyúli Hírek novemberi száma megjelent

Az újság PDF-változata letölthető itt.

 

Régi hírek


Nyúli Hírek szeptemberi száma megjelent

Az újság PDF-változata letölthető itt.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a Nyúli Hírek következő száma 2007. november hónapban jelenik meg, lapzárta 2007. október 15. Várjuk érdekes cikkeiket!

Meghívó

Nyúl Község Önkormányzatának Képviselő-testülete ülését 2007. március 27-én 18.00 órakor tartja a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében, melyre tisztelettel meghívjuk.

A meghívó letölthető itt.

A „Nyúli Húsvét” Tavaszi Fesztivál és Kulturális Találkozó az idén április 8-9-én kerül megrendezésre. A korai időpontra való tekintettel 2006 decemberétől folynak a szervezéssel kapcsolatos munkák. Több környező község és vállalkozás is jelezte részvételi szándékát, ami hozzájárulhat a színvonal további emeléséhez. Szeretnénk díjat alapítani, melyet ettől az évtől minden évben megrendezésre kerülő népművészeti verseny első helyezettei kapnának. Az idén néptánc kategóriában hirdetjük meg, melyre néptánccsoportok jelentkezését várjuk (6-18 életév között). Minden évben más-más terület állna a középpontban. Igyekszünk minél nívósabb, színvonalasabb programot a verseny köré építeni. Kérjük Önöket, amennyiben úgy érzik, hogy ez a program egy lehetőség arra, hogy kulturális programokat hozzunk ide önöknek, úgy támogassák rendezvényeinket! Milyen formában? Aki szívesen segítene vagy bekapcsolódna a szervezésbe, szeretettel várjuk egyre bővülő lelkes és képzett csapatunkba. A szervezők között művelődésszervezők, reklámszakemberek éppúgy megtalálhatók, mint a programok iránt csak egyszerűen érdeklődő, de a szervezés területén több éves gyakorlattal rendelkező helyi lakosok is. A „Nyúli Húsvét” szervezői az eredményesebb munka érdekében közhasznú egyesületet hoznak létre, amelynek bejegyzése folyamatban van. Amennyiben adója 1%-át a Nyúli Húsvét rendezvényeinek támogatására szeretné felajánlani már az idén, a Gyermekeink Mosolyáért Egyesület számlaszámára (59200013-11040213) utalva teheti ezt meg. Azonban 1-1 program is támogatható. Bővebb információért forduljon a szervezőkhöz. A rendezvényről a különféle médiumokban (rádió, televízió, újság, internet) híradások jelennek, a támogatóknak pedig változatos formában biztosítunk megjelenési lehetőséget. Támogatásukat előre is köszönjük!

Részletes információk a „Nyúli Húsvét" weboldalon, illetve a felhivas.pdf-ben.

Braunné Barta Katalin
tel.: 20/998-2009
Gulyásné Váczi Anikó
tel: 30-558-1351
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.husvet.nyulnet.hu

Karácsonyi Ünnepély

2006. december 20-án karácsonyi ünnepélyt tartunk az iskola tornatermében, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Idősek napja

2006. december 19-én szeretettel várjuk az időseket az iskola tornatermében megrendezésre kerülő "Idősek napjára".

Megjelent: 3580 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 10., szerda 11:16

Lépj kapcsolatba velünk

Hírlevélre való feliratkozás

Használati feltételek

Egyéb információk

Pályázati fejlesztések településünkön