Közlemények
Veres András püspök úr látogatása (2018. szeptember 16. vasárnap, 08:20)
Partnerségi hirdetmény (2018. július 21. szombat, 07:50)

Rendezvényeink

Ökormányzati Étterem

etlap

Nyúl Község Önkormányzata a Területi Operatív Program keretében pályázatot nyújtott be „Az ipari elkerülő út megvalósítása Nyúl községben” című beruházás megvalósítására.

Elkerülő út átadásaÖnkormányzatunk a pályázati eljárás során az Iránytó Hatóság 2017. májusi döntése alapján 210 290 956 millió Ft (100% mértékű) támogatást nyert a beruházás megvalósítására, mely magában foglalja a projekt előkészítő munkálatait az építési engedélyezési és kiviteli tervekkel, üzleti tervvel, költség-haszon elemzéssel, valamint az építési munkákat a hozzá kapcsolódó közbeszerzési eljárással, a műszaki ellenőrzéssel, illetve a nyilvánossági elemek biztosításával.

A projekt megvalósítási időszaka: 2017.06.01-2018.10.26.

Nyúl Község Önkormányzata a beruházás megvalósításához közbeszerzési szakértő bevonásával a közbeszerzési eljárást lefolytatta. A közbeszerzési eljárás eredményeként a legkedvezőbb ajánlat nettó összege 150.958.990,- Ft. A közbeszerzési eljárás során a nyertes kivitelező a Lang-Szolg Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. lett, a munkák elvégzésére az önkormányzat a Kft-vel a szerződést megkötötte.

A munkaterület átadás-átvételi időpontja 2017. szeptember 15. napja volt. A vállalkozó a kivitelezést a munkaterület átadás-átvételét követően azonnal megkezdte. DSCN9298.JPG

A beruházás során közel 1400 méter hosszú, 6 méter széles, 40 tonna teherbírású, 3 aszfaltrétegű út fog megépülni a körforgalom utáni vasúti átjárótól a magtárakig a hozzá kapcsolódó vízelvezetés kiépítésével együtt.

A kivitelezési munkák várható befejezési határideje 2018. április 15-e.

A munka elvégzésével jelentősen csökkenthető a településünkön áthaladó teherforgalom. További eredményként könyvelhető el, hogy a rendezési tervben kijelölt 60 ha nagyságú ipari terület szinte teljes infrastrukturális ellátottsággal fog rendelkezni.

Az önkormányzat tervei között szerepel, hogy második ütemben megvalósítsa az ipari elkerülő út fennmaradó részének – 300 méter – kiépítését, valamint a Potyondi út teljes felújítását. Ezen beruházásra a pályázat benyújtásra került, a támogatói szerződés megkötése folyamatban van.

Amennyiben megvalósul az ipari elkerülő út második ütemének kivitelezése, úgy egy komplex, jól megközelíthető iparterület válik elérhetővé.

ESBA_Logo_kicsi.jpg      infoblokk.png

Megjelent: 2187 alkalommal
Értékelés:
(0 szavazat)
Kategória: AKTUALITÁSOK
kedd, jan. 08 2019 0 hozzászólás
Pályázati felhívás - V É D Ő N Ő

Nyúl Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

                       

a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján

pályázatot hirdet


V É D Ő N Ő

munkakör betöltésére.

 

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:

határozatlan idejű

péntek, ápr. 15 2016 0 hozzászólás
CSOK kapcsolatos tájékoztató - Pannon

Családi Otthonteremtési Kedvezmény - CSOK


A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

A CSOK az eltartott gyerekek számától függően változó összegű családi otthonteremtési támogatás, amely a következő célokra igényelhető:

  • 2008.
csütörtök, máj. 26 2011 0 hozzászólás
Megélhetés nyúlon
A korábbi évszázadokban a település lakossága mezőgazdaságból élt. A hegyi részen a római korig visszavezethető szőlőtermesztés adott biztos megélhetést. A filoxéravész (1885-95) előtt több mint 300 hektár volt Nyúl szőlőterülete.

"NEFELEJCS" Nyugdíjas Egyesület támogatás

"NEFELEJCS" Nyugdíjas Egyesület

"Büszkeségpont" felújítása az 56-os hősök tiszteletére

"Büszkeségpont" felújítása Nyúlon az 56-os hősök tiszteletére

 

Csatlakozás az ASP központhoz

asp

Pilinszky János Általános Iskola

pilinsky

Lépj kapcsolatba velünk

Hírlevélre való feliratkozás

Használati feltételek

Egyéb információk

Pályázati fejlesztések településünkön