Közlemények
Veres András püspök úr látogatása (2018. szeptember 16. vasárnap, 08:20)
Partnerségi hirdetmény (2018. július 21. szombat, 07:50)

Rendezvényeink

Ökormányzati Étterem

etlap
Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 46
2011. máj. 11., szerda 20:49

Bölcsis ismerkedő Kiemelt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
bolcsiismerkedo-kBizonyára sokakat foglalkoztat településünkön, hogy áll a „Bölcsöde beruházás".  A beruházás látványos része kész és május végén a kivitelező átadja az épületet az önkormányzatnak. Júniusban elkezdődhet az épület berendezése is. Tervek szerint augusztus hónapban már fogadhatja a lurkókat az új intézmény.

A Bölcsőde létrehozására Nyúl Község Önkormányzata közel 75 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Magyarország Fejlesztési Terv Regionális Operatív Programjának keretében meghirdetett Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése című pályázaton, melyet az önkormányzat 35 millió Ft önrésszel egészít ki. Az új bölcsőde 24 gyermek befogadására lesz alkalmas és 5 új munkahelyet teremt.

Az érdeklődők, szülők és a gyerekek egyaránt, egy „Bölcsis Ismerkedő" keretében már márciusban bekukucskálhattak az épületbe. Kíváncsian néztek körül, hol fogják tölteni napjaikat a kis bölcsisek. Nagyon sok kérdés foglalkoztatta a szülőket a beiratkozás feltételeivel, a gyermekek napirendjével, étkezéssel, ellátással, gondozással stb. kapcsolatosan.Az előzetes felmérések alapján nagy az érdeklődés a bölcsi iránt és bízunk benne, hogy telt házzal fog nyitni településünk korszerűen felszerelt bölcsődéje. Reméljük sok szülőnek tudunk segíteni azzal, hogy gyermeke szép, biztonságos helyen töltheti idejét, míg ő dolgozik.

bolcsiismerkedo


Szilasiné Bakonyi Ágnes
képviselő

Megjelent: 20930 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 10., szerda 11:16

hétfő, márc. 05 2018 0 hozzászólás
Az ipari elkerülő út megvalósítása Nyúl községben

Nyúl Község Önkormányzata a Területi Operatív Program keretében pályázatot nyújtott be „Az ipari elkerülő út megvalósítása Nyúl községben” című beruházás megvalósítására.

Önkormányzatunk a pályázati eljárás során az Iránytó Hatóság 2017. májusi döntése alapján 210 290 956 millió Ft (100% mértékű) támogatást nyert a beruházás megvalósítására, mely magában foglalja a projekt előkészítő munkálatait az építési engedélyezési és kiviteli tervekkel, üzleti tervvel, költség-haszon elemzéssel, valamint az

péntek, ápr. 15 2016 0 hozzászólás
CSOK kapcsolatos tájékoztató - Pannon

Családi Otthonteremtési Kedvezmény - CSOK


A hirdetésben szereplő családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

A CSOK az eltartott gyerekek számától függően változó összegű családi otthonteremtési támogatás, amely a következő célokra igényelhető:

  • 2008.
csütörtök, máj. 26 2011 0 hozzászólás
Megélhetés nyúlon
A korábbi évszázadokban a település lakossága mezőgazdaságból élt. A hegyi részen a római korig visszavezethető szőlőtermesztés adott biztos megélhetést. A filoxéravész (1885-95) előtt több mint 300 hektár volt Nyúl szőlőterülete.

"NEFELEJCS" Nyugdíjas Egyesület támogatás

"NEFELEJCS" Nyugdíjas Egyesület

"Büszkeségpont" felújítása az 56-os hősök tiszteletére

"Büszkeségpont" felújítása Nyúlon az 56-os hősök tiszteletére

 

Csatlakozás az ASP központhoz

asp

Pilinszky János Általános Iskola

pilinsky

Lépj kapcsolatba velünk

Hírlevélre való feliratkozás

Használati feltételek

Egyéb információk

Pályázati fejlesztések településünkön