Közlemények
Veres András püspök úr látogatása (2018. szeptember 16. vasárnap, 08:20)
Partnerségi hirdetmény (2018. július 21. szombat, 07:50)
Hiba
  • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 46
2011. máj. 11., szerda 20:49

Bölcsis ismerkedő Kiemelt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
bolcsiismerkedo-kBizonyára sokakat foglalkoztat településünkön, hogy áll a „Bölcsöde beruházás".  A beruházás látványos része kész és május végén a kivitelező átadja az épületet az önkormányzatnak. Júniusban elkezdődhet az épület berendezése is. Tervek szerint augusztus hónapban már fogadhatja a lurkókat az új intézmény.

A Bölcsőde létrehozására Nyúl Község Önkormányzata közel 75 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Magyarország Fejlesztési Terv Regionális Operatív Programjának keretében meghirdetett Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése című pályázaton, melyet az önkormányzat 35 millió Ft önrésszel egészít ki. Az új bölcsőde 24 gyermek befogadására lesz alkalmas és 5 új munkahelyet teremt.

Az érdeklődők, szülők és a gyerekek egyaránt, egy „Bölcsis Ismerkedő" keretében már márciusban bekukucskálhattak az épületbe. Kíváncsian néztek körül, hol fogják tölteni napjaikat a kis bölcsisek. Nagyon sok kérdés foglalkoztatta a szülőket a beiratkozás feltételeivel, a gyermekek napirendjével, étkezéssel, ellátással, gondozással stb. kapcsolatosan.Az előzetes felmérések alapján nagy az érdeklődés a bölcsi iránt és bízunk benne, hogy telt házzal fog nyitni településünk korszerűen felszerelt bölcsődéje. Reméljük sok szülőnek tudunk segíteni azzal, hogy gyermeke szép, biztonságos helyen töltheti idejét, míg ő dolgozik.

bolcsiismerkedo


Szilasiné Bakonyi Ágnes
képviselő

Megjelent: 21077 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 10., szerda 11:16

Lépj kapcsolatba velünk

Hírlevélre való feliratkozás

Használati feltételek

Egyéb információk

Pályázati fejlesztések településünkön