Közlemények
Veres András püspök úr látogatása (2018. szeptember 16. vasárnap, 08:20)
Partnerségi hirdetmény (2018. július 21. szombat, 07:50)
Hiba
 • JFolder: :fájlok: Az elérési út nem mappa. Elérési út: /home/nyul/public_html/images/baba4/20080707kapolnautcaiarok
Értesítés
 • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/baba4/20080707kapolnautcaiarok
2008. június 08. vasárnap, 17:47

Elérhetőségek


A polgárőrség elnöke: Pákozdi István
9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46.
Tel.: 06-20-2620620

elnök h.: Kovács Tibor
9082 Nyúl, Vasútsor 10.
Tel.: 06-70-9429699

titkár: Gémesiné Lakó Katalin
9082 Nyúl, Vasútsor 11.
Tel.: 06-96-364-387

adószáma: 18534544-1-08
bankszámlaszáma: 5920013-15102139-00000000


Története

Az egyesület 1997. évben alakult, 21 alapító taggal. Tagsága is és tevékenysége is fokozatosan bővül. Napjainkra a polgárőr létszám 68 fő, melyből 2001. évben 19 fős ifjúsági csoport alakult, majd 2004. évben 18 fő iskolai polgárőrrel gyarapodott.


Szolgáltatások

A helyi önkormányzattal a polgárőr egyesület kapcsolata jó. Az anyagi támogatás nagy részét is innen kapja, bár egyre több pályázaton szerepel sikeresen. Az Önkormányzat rendezvényein minden esetben felkérésre részt vesz:

 • falutakarítás
 • majális napok keretén belüli programbiztosítás
 • húsvéti körmenetnél forgalomirányítás a pannonhalmi rendőrös segítségével
 • „Nyúli Húsvét” rendezvénysorozat programjainak biztosítása
 • falunapon való részvétel (többféle helyszínen szolgálatteljesítés)
 • iskolai farsangi rendezvények biztosítása
 • egyéb, motoros, lovas programokon való részvétel (felkérésre más településeken is)
 • karácsonyi ünnepek alatt fokozott járőrszolgálat megszervezése
 • fenyőerdők védelme, lopások ellen

 • szilveszter környékén a napi járőrszolgálat szervezése
 • (petárdások fokozott figyelemmel kísérése).
2008. június 12. csütörtök, 07:57

Borbarátok Dalkör

Nyilvántartási adatok

Elnök: Farkas Katalin
Tel: 96/364-042

Tevékenységek ismertetése

A Borbarátok Dalkört 5 évvel ezelőtt pincéikben saját szórakoztatásukra énekelgető bortermelő gazdák alapították, akkor nyúli Dalárda néven ismerte őket a község. Hamarosan próbahelyiséget is biztosított számukra az önkormányzat a régi napközi épületében, ahol kéthetente gyűltek össze énekelgetni, beszélgetni és egymás borát kóstolgatni. Kezdetben a falunapokon szerepeltek helyi dalokból, boros nótákból összeállított műsorukkal. Két évvel később úgy gondolták, hogy szakmai vezető segítségével más tájegységek dalait is megtanulnák.Így került szakmai vezetőként a csoportba Farkas Katalin, aki a kéthetente tartott próbákon borral kapcsolatos népdalokkal, katonadalokkal, betyárdalokkal és párválasztós dalokkal ismertette meg a tagokat. A nyúli események mellett szerepelnek a szomszédos községek rendezvényein.

A 18 fős csoport amellett, hogy saját örömére énekel, fontosnak tartja a népi értékek továbbadását, hiszen „a tűznek nem szabad kialudnia!Nefelejcs Nyugdíjas Klub Nyúl

Nyilvántartási adatok

Cím: 9082. Nyúl, Jókai u. 9.
Elnök: Géberné Gombás Márta, pedagógia szakos tanár
Tel: 20/962-3791

Tevékenységek ismertetése

1984. november 05-én alakult meg községünkben a helyi nyugdíjasok lelkes közreműködésével a klub, melynek hamarosan 100 feletti tagsága lett.
Tagjai a Nyugdíjasklubok és Idősek „ Életet az Éveknek” Országos Szövetségének, valamint a Pannon Nyugdíjas Szövetségnek. A klubnak 2006 tavaszától van állandó otthona a megüresedett óvoda épületében, mely előtte orvosi rendelő volt. Ez komoly lendületet ad a 22 éve lelkesen működő közösségnek. A külső és belső környezet rendezésében az „otthon- alakításban” szinte mindenki részt vállalt.

A korábbi években kéthetente, mostantól hetente találkoznak, hétfőnként 2-3 órára. Rendszeresek az ismeretterjesztő előadások, vetítések, beszélgetések. Évente egy vagy két kirándulásra kerül sor országon belül, de többször jártak külföldön is: Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, Kárpátalján és Erdélyben. A hazai kirándulások többsége egy napos, de 2-3 napot is együtt töltöttek. Gyógyfürdőkbe is nyaranta szervezetten mennek üdülni.

Többüknek van színházbérlete, de egy- egy előadásra ezen kívül is szívesen látogatnak el. Kényelmüket szolgálja, hogy busz szállítja őket megfelelő létszám esetén az előadásokra. Hagyományosan minden évben három alkalommal tartanak zenés- táncos vacsorát, ahol az aktuális időszakra eső születésnaposok köszöntése történik. Ilyenkor tombolázással, vidám beszélgetésekkel és persze tánccal és énekelgetéssel múlatják az időt. Örömmel ünneplik meg a párok kerek házassági évfordulóit A hegyi séták, pincelátogatások is kedvelt eseményei a közösségnek.

A Győr-Moson-Sopron megyében működő nyugdíjas klubokkal is jó kapcsolatot tartanak fenn. Megyei szintű rendezvényeket is szerveznek, ilyen alkalommal a tornateremben zajlanak a programok. A klub tagjai ilyenkor is egy emberként segítenek a szervezésben, vendéglátásban. A megbízható, agyon aktívnak társaságnak köszönhető, hogy a Nyúli Húsvéton rekord született méteres piskóta készítésben. (53,9 m)

Az elmúlt időszakban sok értékes program bonyolódott le, melyre épülhet a klub jövője. A klub vezetője felmérést készített, ezek alapozzák meg a következő időszak elképzeléseit. Terveik között szerepel a tagok igényeinek minél sokrétűbb kielégítése. A szervezett programok mellett a szabadidő közös eltöltése, sakk, asztali tenisz, kártya, kézimunkázás, éneklés, műsorok összeállítása, betanulása. Egy-két közeli nyugdíjas klubbal ismerkedési délután vagy est. A pályázatokon több alkalommal is nyertek kisebb, nagyobb összegeket, így kerülhetett sor, vetélkedőkre, találkozókra, egészséges életmóddal kapcsolatos programokra, szűrővizsgálatokra, ételbemutatóra. Fontos alapja a működésnek a közösséghez tartozás élményének átélése, mely mentálisan pozitív hatással bír az egyénre. Tagjaik között többen vannak, akik idős koruk ellenére a megalakulástól a mai napig részt vesznek a klub tevékenységében. Valamennyien fontosnak tartják, hogy tagságuk létszáma gyarapodjon. Szeretettel várják az új jelentkezőket.


Rádióamatőr Klub Nyúl

Nyilvántartási adatok

Cím: 9024 Győr Répce utca 17 2/5.
Elnök: Simon László
Hívójelünk: HA 1 KSQ; HA 1 EEE
Mobil: 20/972-0344

Adószámunk: 19104920-1-08
Bankszámla számunk: 59200013-15100412 - 00000000

Tevékenységek ismertetése

A Rádióamatőr Klub Nyúl Sportegyesület, a Kápolna utca 159. alatt a volt tűzoltószertárban látványos külsőségek nélkül, de annál eredményesebben, működik. A szertár nagyon jól betölti szerepét, valóban a felszereléseinknek adnak otthont. Versenyezni a Lilla csúcsára járunk.
Magyarországon a rangos sportegyesületek közé soroltak bennünket. Az elmúlt év a takarékosság jegyében telt ezért eredményeink szerényebbek, de nem elhanyagolhatók. A tagságunk jelenleg 14 fő, ebből a minősítéssel rendelkező versenyzői létszám 8 fő. (a csapatlétszám).
Az Országos Bajnokság Rövid Hullámú ( HA-OB ) versenyen tavaly, az V. helyen végeztünk, csapatban. Nemzetközi versenyen is reszt vettünk, (gondolok az IARU ( Európa Bajnokság ) az eredménnyel azonban nem dicsekedhetünk.

A sportegyesület célja, hogy a község lakósainak és azoknak, akik a kitűzött célok megvalósításában közre kívánnak működni, az egészséges szabadidő eltöltését, sportolási lehetőséget, szellemi és műszaki ismeretekben gazdag új nemzedék rádióamatőrök nevelését biztosítsa. Örömmel vennénk, ha az érdeklődők közül jelentkeznének amatőr vizsgára. Az ifjúság jelentkezését szívesen fogadjuk, szülői és iskolai engedéllyel kell rendelkezniük, foglalkozunk az utánpótlás nevelésével. Jelentkezésüket a fenti címre várjuk. Ha sikerül kellő létszámú jelentkezőt biztosítani, úgy az iskolában a Rádióamatőr Klub segítségével szakkört tudnánk indítani.
Az engedélyes rádióamatőr rendkívüli kedvezményben részesül pl. az internet, Echolink használatával, s a számítógép használata új távlatokat nyit meg számára. Bővül a földrajzi és nyelv ismerete, a kapcsolatok kényszerítik az amatőrt az állandó ismeretszerzésre.

Jelentkezni az egyesületnél lehet. Azok a tanulók, akik a tanfolyamot elvégzik, és eredményes vizsgát tesznek saját adó engedélyt kapnak, s saját adó-vevő berendezést üzemeltethetnek. Sportolói lesznek egyesületünknek, akikre igen nagy szüksége van az egyesületnek. Ebben a sportágban a fogyatékkal élőknek is fontos helyük és lehetőségük van. Példaképen mondjuk, hogy sok gyengénlátó, vak amatőr barátunk is van, s kiválóan dolgoznak!


Nyúli Polgári Kör

Adatok

Szűcs Mihály Tel.: 96/364-450
Pár Róbert Tel: 96/364-372
Dr. Rácz Elemér Tel: 96/ 540-026

Megalakulás

A Nyúli Polgári Kör 2002. augusztus 6-án Pár Róbert és Szűcs Mihály kezdeményezésére alakult meg. A két alapíton kívűl a Polgári Kör harmadik vezetője Dr. Rácz Elemér, aki áldozatos szerverző munkával a FIDESZ felés is kapcsolatot tart. A Nyúli Polgári Körnek 40 állandó és mintegy 20 szimpatizáns tagja van, közülük néhányan a FIDESZ-nek is tagjai.

Tevékenységek

A Polgári Kör a helyi lakosság többségét kitevő polgári-keresztény gondolkozású emberek önszerveződő, a faluközösség jövőjéért tenni akaró, nemzetépítő alapsejtje. Tevékenységük során ősztől tavaszig évente 4-6 alkalommal a faluházban híres személyek meghívásával előadásokat szerverznek különböző témakörökben. Ezeken az előadásokon minden érdeklődőt szeretettel várnak. Volt szó például már baleset és betegségmegelőzésről, a keresztény és polgári értékrendről, mezőgazdaságunk uniós esélyeiről, a magyarságtudatról, a csángókról, a táplálék-kiegészítők szerepéről, stb.

Az előadók sorában vendégül látták már Vittner Máriát, az 56-os elítéltet, Dr. Szakács Imrét, a Megyei Közgyűlés elnökét, Dr. Lanczendorfer Erzsébetet és Dr. Medgyasszai Lászlót országgyűlési képviselőket. Dr. Barsi Ernő a népművészetről beszélt, Györgyfi József, a Győri Nemzeti Színház tagja pedig gyönyörű énekével aratott hatalmas sikert. Karácsony tájban a Kör tagjai rendszeresen gyűjtést tartanak a rászorulók számára, nyaranta pedig zarándokutakat (Medjugorje, Fatima, Lourdes, Czestochowa, Krakkó, Máriapócs, Csíksomlyó, stb.)

A Polgári Kör a történelmi emlékoszlop elkészíttetésére és felavatására a legbüszkébb. A helyhatósági választások közeledtével a Polgári Kör bemutatkozási lehetőséget kínál a helyi képviselőjelölteknek, illetve megfigyelők kiküldésével segít ellenőrizni a választások tisztaságát. A politikai változások ellenére a Nyúli Polgári Kör valószínűleg sokoldalú programja miatt necsak túlélte a politikai szeszélyeiből adódó kríziseket, de 4 éves folyamatos jelenlétével bebizonyította, hogy a község szellemi szférájának életerős, hasznos szervezete.

2012. február 08. szerda, 15:07
Álláskereső Klub

Álláskereső Klub működik településünkön.
Helye: Teleház ( Pilinszky János Általános Iskola Nyúl, Jókai u. 21.)
Az Álláskereső Klub programjában való részvétel önkéntes!
A foglalkozásokat minden hét keddjén 11 órától tartjuk.

 Olyan álláskeresőket várunk, akik számára az alább felsorolt segítség nyújtás előrehaladást jelenthet a munkakeresők világában.

A szolgáltatás tartalma, tevékenységek:

1.    az önéletrajz, a kísérőlevél, a motivációs levél, és az álláspályázat elkészítésében segítségnyújtás,
2.    a telefonos álláskeresés technikáinak elsajátítása,
3.    a személyes találkozóra, állásinterjúra való felkészülésben, valamint a munkába állás és a munkahely-megtartás témakörében felkészítés,
4.    Kisalföld újság megtekintése,
5.    internetes álláskeresés – minden résztvevőnek külön számítógépet biztosítunk.
Elérhetőségek:
•    Nyúl Község Polgármesteri Hivatala - Nyúl, Kossuth L. u. 46. II. em.
•    Telefonszám: Pákozdi Ramóna - 0620/253-95-94,
      Nagy Gabriella    - 0620/922-57-32

 

2013. január 03. csütörtök, 19:07
Nyúl Község Önkormányzata és a nyúli Gyermekjóléti- és Családsegítő Szolgálat ezúton szeretné megköszönni támogatóinak, a Trópus Zöldség és Gyümölcs Nagykereskedésnek, ILKER Kft.-nek, Bedő Pékségnek,  győri Metró Nagykereskedelmi Áruháznak, Matusz-Vad Zrt.-nek, Nyugdíjas Klubnak, Polgármesteri Hivatal dolgozóinak és vezetőinek, Napközi Otthon Élelmezésvezetőjének, Pilinszky János Általános Iskola és Aranykapu Óvoda dolgozóinak és a támogató kedvű szülőknek,
2008. máj. 30. péntek, 09:29

aranykapu-udvar.jpgCím: 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 50.
Telefon: 96/364-042
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Óvodavezető: Sümeginé Balogh Barbara


Óvodánk az “Aranykapu Óvoda” nevet viseli, mely mutatja, hogy nyitottak vagyunk az értékek, a szép befogadására. Közös célunk megőrizni a biztonságot nyújtó, szeretetteljes óvodai légkört, a gyermekek pozitív értékelését, biztosítani az ingergazdag, tevékeny óvodai életet az életkornak megfelelő műveltségtartalmak közvetítésével.Feladataink a színvonalas óvoda értékrendjének megtartása, a gyermekek szociokultúrájának fejlesztése, a helyes magatartás, a helyes viselkedés elsajátítása, a példamutató, együttműködő, az újra nyitott, szakmailag képzett nevelőközösséggel.

2008. július 07. hétfő, 22:10

Július első hetében kezdték meg a Kápolna utcai vízelvezető árok tisztítását a Berek és a Vaskapu elágazásától a Felső-Héma utcai végpontig 665 m hosszúságban, mely hosszúság az átereszeket is tartalmazza. Az árokban lerakódott hordalékot kitermelés után a község azon önkormányzati területeire szállítják és terítik el, ahol feltöltésre van szükség.


{gallery}20080707kapolnautcaiarok{/gallery}


Az ároktisztítási munkák után a korlátok rendbetétele, majd festése következik.

2011. október 31. hétfő, 10:10

This page presents most of typographical aspects of Yt Framework. Make your readers happy with great Typography and User Experience!

Formatted text

Heading

This is an Heading 1

This is an Heading 2.

This is an Heading 3

This is an Heading 4

This is an Heading 5

Dropcap symbol

This is special drop cap symbol styling for magazine / newspaper text paragraph. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In tristique sem vel turpis egestas cursus. Vivamus vehicula ligula non orci sollicitudin iaculis in nec enim. Ut eu magna at erat ultricies porta. Quisque vehicula ultrices mauris, ut pellentesque dui fermentum ac. Maecenas condimentum egestas tempor. Morbi bibendum congue purus eu ultrices. Cras pretium commodo velit non convallis. Sed ornare, arcu vitae sagittis elementum, metus lacus pulvinar ligula, non gravida elit sapien vestibulum odio. Pellentesque eget quam lectus, in fermentum urna. Ut libero dui, lobortis eget adipiscing quis, tristique fermentum nunc.

Code

Below is a sample of pre tag or code class:

pre, .code{
  background-color: #FFFFDD;
  border-color: #CCCCCC;
  border-style: solid;
  border-width: 1px 1px 1px 5px;
  font: 1em/1.6 Monaco,Consolas,"Courier News",monospace;
  padding: 10px 15px;
}

Blockquote

This is a sample Blockquote. LoremLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer semper egestas nunc in volutpat. Fusce adipiscing velit ac eros tempor iaculis. Vivamus vehicula ligula non orci sollicitudin iaculis in nec enim.
This is a sample Blockquote. LoremLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer semper egestas nunc in volutpat. Fusce adipiscing velit ac eros tempor iaculis. Vivamus vehicula ligula non orci sollicitudin iaculis in nec enim.!

High light

This is a highlight phrase. Use class="highlight".

Lists Style

Ordered List

 1. This is a sample Ordered List.
 2. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
 3. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Un-Ordered List

 • This is a sample Un-Ordered List.
 • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
 • Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Definition List

This is a sample Definition List.
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur

Un-Ordered List(arrow, email, star)

 • This is a sample Arrow style.
 • Use <ul class="yt-typo-list list-arrow"><li><span class="icon"> </span>List's content goes here!</li></ul>
 • This is a sample Arrowlist.
 • This is a sample Email style.
 • Use <ul class="yt-typo-list list-email"><li><span class="icon"> </span>List's content goes here!</li></ul>
 • This is a sample Checklist.
 • This is a sample Star style.
 • Use <ul class="yt-typo-list list-star"><li><span class="icon"> </span>List's content goes here!</li></ul>
 • This is a sample Starlist.

Un-Ordered List(home, call, check)

 • This is a sample Home style.
 • Use <ul class="yt-typo-list list-home"><li><span class="icon"> </span>List's content goes here!</li></ul>
 • This is a sample Checklist.
 • This is a sample Call style.
 • Use <ul class="yt-typo-list list-cal"><li><span class="icon"> </span>List's content goes here!</li></ul>
 • This is a sample Checklist.
 • This is a sample Check style.
 • Use <ul class="yt-typo-list list-check"><li><span class="icon"> </span>List's content goes here!</li></ul>
 • This is a sample Checklist.

Block row

01This is a sample block number. Use <p class="yt-typo-blocknumber"><span class="yt-typo-bignumber-1">01.</span>Your content goes here!</p> to form a block number!

02This is a sample block number. Use <p class="yt-typo-blocknumber"><span class="yt-typo-bignumber-1">02.</span>Your content goes here!</p> to form a block number!

03This is a sample block number. Use <p class="yt-typo-blocknumber"><span class="yt-typo-bignumber-1">03.</span>Your content goes here!</p> to form a block number!

01This is a sample block number. Use <p class="yt-typo-blocknumber"><span class="yt-typo-bignumber-2">01.</span>Your content goes here!</p> to form a block number!

02This is a sample block number. Use <p class="yt-typo-blocknumber"><span class="yt-typo-bignumber-2">02.</span>Your content goes here!</p> to form a block number!

03This is a sample block number. Use <p class="yt-typo-blocknumber"><span class="yt-typo-bignumber-2">03.</span>Your content goes here!</p> to form a block number!

01This is a sample block number. Use <p class="yt-typo-blocknumber"><span class="yt-typo-bignumber-3">01.</span>Your content goes here!</p> to form a block number!

02This is a sample block number. Use <p class="yt-typo-blocknumber"><span class="yt-typo-bignumber-3">02.</span>Your content goes here!</p> to form a block number!

03This is a sample block number. Use <p class="yt-typo-blocknumber"><span class="yt-typo-bignumber-3">03.</span>Your content goes here!</p> to form a block number!

Message Boxes & Legend Styles

Boxes Style

This is a sticky. Use <p class="box-sticky">Your clip note goes here!</p> to create a clip note!

This is a download box. Use <p class="box-download">Your download goes here!</p> to create a download box!

Legend Style

Legend - Style 1

This is a Legend Style 1. Use <div class="yt-typo-legend legend1"> <h3 class="legend-title">Legend - Style 1</h3> text here! </div> to create a Legend Style 1!

Legend - Style 2

This is a Legend Style 2. Use <div class="yt-typo-legend legend2"> <h3 class="legend-title">Legend - Style 2</h3> text here! </div> to create a Legend Style 2!

Bubbles

Bubbles1

This is a sample Bubble. Use <div class="yt-typo-bubble1"> <div> <div> <div> <div> <div> Your Bubble goes here! </div> </div> </div> </div> </div><span class="author">ROUNDED SPEECH BUBBLE </span>
ROUNDED SPEECH BUBBLE

Bubbles4

This is a sample Bubble. Use <div class="yt-typo-bubble4"> <div> <div> <div> <div> <div> Your Bubble goes here! </div> </div> </div> </div> </div><span class="author">ROUNDED NOTE BUBBLE</span>
SQUARE THINKING BUBBLE

Bubbles2

This is a sample Bubble. Use <div class="yt-typo-bubble2"> <div> <div> <div> <div> <div> Your Bubble goes here! </div> </div> </div> </div> </div><span class="author">ROUNDED SPEECH BUBBLE</span>
SQUARE SPEECH BUBBLE

Bubbles3

This is a sample Bubble. Use <div class="yt-typo-bubble3"> <div> <div> <div> <div> <div> Your Bubble goes here! </div> </div> </div> </div> </div><span class="author">ROUNDED NOTE BUBBLE</span>
ROUNDED THINKING BUBBLE

Form

Fieldset

Special Fieldset - Style 1 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla dapibus sapien vel mauris viverra quis euismod dui tincidunt. Phasellus laoreet mattis est.
Special Fieldset - Style 2 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla dapibus sapien vel mauris viverra quis euismod dui tincidunt. Phasellus laoreet mattis est.

Form Elements

Icons Style

Use <p class="error"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="message"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="tips"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="key"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="tag"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="cart"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="doc"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="note"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="photo"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="mobi"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Buttons

button style1

This is a sample button style1 with color blue. Use <a class="blue yt-typo-button style1">Button style1</a> to make it

Color: blue

Button style1

Color: green

Button style1

Color: orange

Button style1

Color: magenta

Button style1

Color: red

Button style1

Color: orangellow

Button style1

Color: white

Button style1

Color: rosy

Button style1

Color: pink

Button style1

Color: black

Button style1

Color: gray

Button style1

Color: brown

Button style1
2011. október 31. hétfő, 10:09

Images Styling

Sample Image
Sample Image
Sample Image

Icons Style

Use <p class="error"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="message"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="tips"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="key"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="tag"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="cart"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="doc"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="note"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="photo"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Use <p class="mobi"><span class="icon"> </span>Your message goes here!</p> to make this.

Buttons

Buttons Style 1

Button Text Button Text

Buttons Style 2

Button Text Button Text

Buttons Style 3

Button Text Button Text

Buttons Style 4

Button Text

Lépj kapcsolatba velünk

Hírlevélre való feliratkozás

Használati feltételek

Egyéb információk

Pályázati fejlesztések településünkön